2012-03-22 @ 14:38:54 Dalig uppdatering

Spring Breakers..

Selena - det tar en hel del mod för att inte låta sig pressas att dricka eller festa med en "vän" eller co-stjärna. Du har verkligen huvudet rakt och vi är stolta över dig!

Selena Gomez, att vara borta hemifrån, din familj och din pojkvän Justin Bieber är tillräckligt hårda för att ta itu med, försöker en co-stjärna pressa dig att dricka eller festa och sedan retaar dig, genom att ringa en "Disney Princess" är bundet att ha ont.

Här arbetar du hårt för att övergå till en mer ung vuxen film med Spring Breakers, och medvetet lämnar bakom historia, ja, huvudrollen i Disneys 2009 originalfilmen, Princess Protection Program och din motspelare Vanessa Hudgens verkar försöka att ta ner ditt självförtroende och dina värderingar, rapporterar InTouch.

Vi är så glada här på HollywoodLife.com att du inte lät Vanessa komma under huden på dig och pressa dig att göra något som skulle ha gjort dig mycket illa till mods.

Det visar bara hur mogen du är. Det visar också att du tydligt har lärt mig att man måste stå upp mot mobbarna från nära vän Demi Lovato, som har talat öppet om hur mobbning fick henne att känna osäker.

Som tur är har du en nära och livlig familj, den mest positiva till pojkvänner i Justin Bieber och bästa vänner som Demi Lovato och Taylor Swift, som har uttalat sig säga sanningen mot dig själv. Taylor Swift har varit mycket högljudd om det faktum att hon inte har något intresse av att dricka. "Jag gillar inte att dricka. Jag är inte som "män, det är min favorit sak att göra." Och jag dricker inte för att det är just så sött," sade hon till 60 minuter i en intervju i november 2011.

Du vet vad, med bästisar som Taylor och Demi, som behöver oroa sig för ett co-star like Vanessa.

Grattis om att vägra vara ett offer för mobbning. Vi slår vad om att Vanessa faktiskt riktigt respekterar dig - vi är säkra på det!



- Hollywood life



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: