2012-03-19 @ 19:59:23 Dalig uppdatering

Jelena hjälper varandra i vått och torrt!

Justin Bieber och Selena Gomez har en så stark relation eftersom de båda stödjer varandra hela tiden.Vare sig det är det personliga eller arbetslivet, Selena och Justin är ömsesidigt stödjande! NärSelena Gomez var tvungen att åka till sjukhuset denna vecka för ett blodprov, var Justin Bieber där bredvid henne hela tiden. Även om de är unga (Justin, 18, Selena,19), förstår de vikten av att hålla sina fötter på markenoch alltid bry sig om varandra. Läs nedan några av de stunder av ömsesidigt stöd Jelena har gett/fått under den tid de haft ett förhållande:

1 -Selena visade hur mycket hon älskarJustin genom att stödja hans nytecknade artist,Carly Rae Jepsen, huvudrollen i en hem video gjord musikvideo till "Call Me Maybe."

2 -Justin gav Selena stöd när hon skulle uppträda på konserten på Orange County Fairi i juli förra året och sjöng "Cry Me a River."

3 - Justin gav Selena stöd under den tragiska missfallet av sin mor som drabbats i vinter.

4 - Både Justin och Selena visade ömsesidig respekt och beundran för alla sina födelsedagar - Selena i juli ochJustin i mars. De twittrade om sina födelsedagar och sedan gjorde sina speciella dagar.

5 - Selena flög till LosAngeles från uppsättningen av "Spring Breakers" för att helt enkelt överraska Justin hans 18:e födelsedagsfest!.

6 - Selenaflög till Sydamerika för endast 48 timmar när Justin var påturné. Hon hade till och med problem vid tullen,men lyckades gå.

7 -Selena gav Justin stöd när ha nvar tvungen att åka till sjukhuset för attblod.

8 -Selena publicerade en underbar bild av henne kyssa en kartong kopia av Justin på köpcentret och visade sitt stöd för hans doft, Someday.

9- När Selenavar på turné i Kanada, flög Justin dit för att vara med henne och sedan hyrde en biograf så att de kunde vara tillsammans. Dessutom kallade han henne för sin "bästa vän".


10 - Selena gav Justin stöd under den period då det ryktades om att Justin Bieber och Mariah Yeater hade ett barn.





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: