2012-03-22 @ 14:40:53 Dalig uppdatering

Falska rykten!

Tidningen InTouch , känd för att skapa falska rykten, skapade en berättelse som säger att Vanessa gjorde mobbning med Selena. Kolla in:

Vanessa Hudgens och Selena Gomez, en före detta Disney stjärnor, undrar om de skulle filma Spring Breakers.Detta är kontroversiellt! Förra veckan kände Selena Gomez dåligt under inspelningen av Spring Breakers och hamnade på sjukhus. Tja, verkar anledning att ha avslöjat: skådespelerskan led av mobbning kollega Vanessa Hudgens, enligt In Touch magazine. # ComoassimVanessa, som nu är 23 år, började också sin karriär på Disney, High School Musical.Selenit, 19, har just avslutat serien Magi på Waverly Place. Enligt intervjun anklagade Selena Vanessa för att vara en "Disney Princess" som vägrar att dricka och delta i pat.Vi tycker det är alla opposition och intriger som bara säger detta för att uppmärksamma filmen. Vanessa måste ha talat på skämt, och alla har förvrängt fakta. Vi älskar Vanessa, Selena, Ashley, och vi är angelägna för premiären av filmen, som kommer att rulla först 2013.

- hotnews

Postat av: Breakingfree.se - Zac E, Vanessa H, Ashley T

InTouch har nästan aldrig något vettig att komma med! Detta är en av anledningarna till varför man alltid ska ta alla rykten med en nypa salt tills man hör något mer.

2012-03-23 @ 00:13:24
URL: http://www.breakingfree.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: