2012-06-21 @ 18:46:06 Dalig uppdatering

Vill Justin och Selena ha likadana tatueringar?

Selena Gomez och Justin bieber vill visa upp sin kärlek genom att skaffa likadana tatueringar, vilket också kan bli en total katastrof!

Det påstår att tatueraren Bang Bang, som har gjort några av Rihannas tatueringar, ska tatuera de unga artisterna. Justin och Selena är båda fortfarande unga, vilket innebär att det finns en stor chans att deras romans inte kommer att hålla förevigt och de kommer att göra slut och sen ångra att de gjorde taueringarna. Medans 19 åriga Miley Cyrus har förlovat sig, så kanske Selena och Justin har tänkt se sig själva gifta någon dag?

Och lyckligtvis kommer de inte ha ett porträtt av sig själva på sinna ryggar elle rnågot, Selena och Justin kommer att vara smart och ha en liten symbol som representerar deras kärlek som också går bort väldigt lätt genom att använda laser. Så de kommer inte ha en gigantisk tatuering av en mikrofon som One Direction artisten Zayn Malik har skaffat sig.

Det kommer inte vara den första gånger då Justin skaffar en matchande tatuering med någon annan. Han har en fiskmås tatuering som matchar hans pappas. Han har några stora religiösa tatueringar, medans Selena har en mini musik not tatuering på sin handled.

Och så klart är den stora frågan, Vad kommer Selena och Justin tatuera för att visa sin kärlek till varandra. De kan ju göra ett tråkigt hjärta eller deras initialer, eller kanske kommer de tatuera sig med något datum som är viktig för de. Förhoppningsvis kommer de vara lite kreativa och komma på någon unik symbol som de kommer att använda. Lite mer som Justin's tatuering.

 

(Jag har översatt hela texten så ifall du vill ta den snälla lägg källa)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: