2013-02-04 @ 15:34:44 Dalig uppdatering

Har Selena sovit över hos Justin?

 

 

OMG! Ger Selena och Justin deras förhållande ett nytt försök? Den 20 åriga sångerskan/skådespelerskan sågs bli avsläppt vid sitt hem av Justins livvakt på morgonen den 2 februari, med en massa väskor!

Kanske fungerade Justin Bieber plan! Det verkar som att efter mindre än en veckas release av Justins Believe Acoustic, med en massa sånger till Selena, påstås hon vara tillbaka i hans armar och säng!

X17Online såg Selena 20, återvända hem den 2 februari efter att ha tillbringat fredagskvällen hos Justin. Hon fördes hem i Justins bil med hans livvakt. 

"Selena ser ut som en ung flicka som är kär. Och Justin försöker självklart vinna henne tillbaka - skicka hem henne i hans bil och allt", berättade X17Online. 

Senare samma dag sågs Selena på väg till sin inspelningsstudio, något trött men ändå på gott humör, rapporterar hemsidan. 

Wizards Of Waverly Place skådespelerskan sågs också lämna Panera Bread i Los Angeles den 2 februari. Ett ställe där Justin och hon ofta brukade gå på restaurang när de var tillsammans. Nu när de verkar se varandra igen, var det kanske inte så svårt för henne att åka dit igen. Det kanske var Justin som va hennes hemliga dejt! 

Vi har en känsla av att drickan Selena sågs lämna med, inte var den ända som hade nuddat hennes läppar under helgen. Många kyssar delades nog! 

- hollywoodlife.com

 

Det finns andra källor som säger att Selena skulle hämta sina saker bara!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: