2012-04-06 @ 21:57:36 Dalig uppdatering

Selena Gomez smink guide!

 

GIRL:IT hjälper dig steg för steg att lägga Selena Gomez snygga make up med GIRL:IT ögonskuggorna!

1) Börja med att med att fördela den ljusrosa ögonskugga över hela ögonlocket. Lägg därefter den mörkrosa skuggan från halva ögonlocket ut till den yttre ögonvrån.

2) Lägg den lila skuggan i globlinjen (den fördjupning som finns i mitten av ögonlocket). Lägg mest mot ytterkanten av ögat. Det är smart att lägga på färgen och sedan fördela och jämna ut den med en ren sminkborste. Då blir den fint skuggad ut mot kanterna.


3) Dra en linje med en svart eyeliner längs ögonfransarna längs hela ögonlocket. Därefter lägger du den mörkgrå ögonskuggan över linjen som du har gjort med eyelinern för att få en fin övergång. Lägg mest skuggan på den inre delen av ögat och jobba dig utåt. Det blir fint om du lägger lite av den ljusaste skuggan i den inre ögonvrån. Avsluta med flera lager svart maskara som du lägger på både övre och undre ögonfransar.

4) Med markerade ögon är det fint med neutrala läppar. Avsluta din Selena-look med ett ljust läppglans.

Postat av: zendayablogg

Hej! Nu är våran Blog Awards avslutad och resultaten finns, för att se i fall du vann så kollar du det här; http://zendayadaily.blogg.se/2012/april/blog-awards-2012-vinnarna.html#comment



Kram! :)

2012-04-07 @ 10:18:57
URL: http://zendayadaily.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: