2012-04-07 @ 22:11:58 Dalig uppdatering

Cosmopolation med Selena orsakar skandaler?

 

Den CNN gjorde ett reportage om tidningen Cosmopolitan , som säger att tidningen orsakar skandaler.

(CNN) - The Cosmopolitan tar lite tung i sin senaste omslag. Kritiker säger att Cosmopolitan försöker utnyttja unga läsare med ett material som är för mogen för dem.

 

Fans av Selena Gomez älskar henne. Serien "Magi på Waverly Place" blev en tonåring känsla och feber i tonåring tidningar.

HLN s Showbiz Tonight kan säga att den senaste omslaget till Selena för Cosmopolitan Magazine orsakar en stor skandal.

Detta är henne i Cosmopolitan tidningen, men kontroversen handlar inte om bilden. Det handlar om vad som skrivits kring Selena.

Kolla in: "50 Sex Tips: Läsarna dela rörelser hittas."

Den tidigare modellen Nicole Weider är arg på Cosmo, anklagade för att medvetet sätta förlag Gomez och andra unga stjärnor på omslaget för att locka yngre läsare.

Weider säger att genom att göra så, de förmå minderåriga flickor att praktisera vad det står på innehållet. "50 tips för sex tips naughty sex, 75 sex rörelser, sex bad girl. Det är vad de vill ha ut. Detta är grunden och kärnan av tidningen handlar om det ", sade hon.

Omslaget till Cosmo februari var Dakota Fanning, som inte avslutat sina 18 år med frasen:"Det är för stark för att skriva här, men du måste prova det här tips om sex."

"De är ut sexuella flickor väldigt nya och utmanande att prova dessa bisarra sexuella handlingar", säger Weider.

Weider har lanserat en online petition anticosmomission.com och krävde att tidningen är täckt av svart plast, som man gör med vuxna tidningar som Hustler.

Weider tillägger: " Om ni lägger det skyddande höljet kommer att hindra små flickor från fem år folheiem magazine. Verkligen hjälpa om det bara såldes till vuxen ålder. "

Hur som helst, en specialist på damtidningar tror att utbrotten av anti-Cosmo Weider går för långt.

"Jag tror inte att lära sig om sex direkt kommer att leda till oansvariga attityd mycket unga flickor. Cosmo är knappast det mest chockerande och skrämmande sätt att lära sig om sex. "

Piper Weiss, redaktör för portalen Yahoo! Shine, på kvinnors liv, berättar Showbiz Tonight att den yngre publiken kan hitta användbar information i Cosmopolitan.

"Det är mer som en plats där flickor kan hitta svar på frågor som de känner sig mycket pinsamt att göra i klasserna sexualkunskap. Det är en fristad där du kan använda om du inte vill prata om det med sina föräldrar ", Weiss menar.

Ändå säger Weider Cosmo går långt utöver bara sexualundervisning.

"Denna tidskrift ger tydliga tips om hur man gör en bra [CENSORED] eller hur man position [CENSORED]. Det sätter sex i en mycket grafisk " , säger Weider.

När det gäller Cosmo, tidningen innehåll och försvarar sitt beslut att lägga sina unga stjärnor på omslaget.

En representativ sa Showbiz Tonight i ett uttalande, "De mogna och framgångsrika unga kvinnor som presenteras på deras omslag Cosmopolitan införliva roliga och orädda anda reviderade uppgifter och reflektera självförtroende inom områden som relationer, karriär, hälsa och skönhet. "

Weider säger att han inte var övertygad om och förväntar federala tillsynsmyndigheterna att vidta åtgärder mot tidningen.

Och nedan, kolla in en video av tidskrifter:

 

 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: